Εγγύηση ατρακάριστου εγγράφως

Παρέχουμε εγγύηση ατρακάριστου και επιπλέον επέκταση της εγγύησης.
Με τον όρο ατρακάριστο ορίζουμε τη μη τροποποίηση των δομικών στοιχείων και της γεωμετρίας όπως αυτά ορίζει ο κατασκευαστής του (ράμφος, ουρανός, κολώνες, σασί, τρομπέτο).
Τμήματα που είναι επιπρόσθετα στο βασικό σασί του αυτοκινήτου (βιδωτά) και τα οποία δεν αποτελούν δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου, καπώ, φτερά, προφυλακτήρες, πόρτες, μετώπη, πορτ μπαγκάζ δεν θεωρούνται ότι αλλοιώνουν τον ορισμό του ατρακάριστου αυτοκινήτου καθότι είναι επουσιώδη και αντικαθίστανται για πολύ απλούς λόγους πχ βαψίματα από γρατζουνιές και βουλιάγματα.

Επιπλέον επέκταση της εγγύησης:
Η εταιρία μας συνεργάζεται με εξειδικευμένη εταιρία, στο κλάδο των αυτοκινήτων, και μπορεί να προσφέρει επιπλέον εγγύηση για το αυτοκίνητο που θα αγοράσετε από εμάς.
Με ένα μικρό κόστος μπορείτε να καλυψετε το όχημά σας από μηχανικές, ηλεκτρολογικές ή ηλεκτρονικές βλάβες με τα προγράμματα εγγύησης αυτοκινήτου.
Η εγγύηση αυτοκινήτου σας εξασφαλίζει ότι η εταιρια θα αναλάβει το κόστος επισκευής κάθε βλάβης που προβλέπει το πρόγραμμα της εγγύησής σας.
Τα προγράμματα εγγύησης της εταιρίας καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες ανάλογα με την ηλικία του οχήματος και το πακέτο που θα επιλέξετε.
Η εταιρία καλύπτει το κόστος τόσο των ανταλλακτικών, όσο και της εργασίας σε συνεργείο της επιλογής σας.
Έτσι, διατηρείτε το όχημά σας στις εργοστασιακές προδιαγραφές και απαλλάσσεστε από οποιαδήποτε έννοια καταβολής επιπλέον χρημάτων.